Manden

 • Reiniging: Maak de manden schoon met een droge of vochtige doek. Vermijd het gebruik van chemicaliën of agressieve schoonmaakmiddelen.

 • Behandeling van het materiaal: Sommige manden zijn gemaakt van stro, terwijl andere zijn gemaakt van riet of gras. Om ervoor te zorgen dat de manden niet breken of beschadigen, raden wij je aan om ze niet te buigen of te vouwen.
 • Opslag: Als je de manden niet gebruikt, bewaar ze dan op een droge en geventileerde plaats. Vermijd opslag op vochtige of natte plaatsen.

JuJu

 • Reiniging: Maak de JuJu voorzichtig schoon met een droge doek of een zachte borstel om stof en vuil te verwijderen. Vermijd het gebruik van water of chemicaliën, aangezien deze het materiaal kunnen beschadigen.

 • Bescherming tegen vocht: JuJu’s zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn daarom gevoelig voor vocht. Vermijd het plaatsen van de JuJu in vochtige ruimtes of in direct zonlicht. Plaats de JuJu ook niet in de buurt van water of andere vloeistoffen.

 • Behandeling van het materiaal: JuJu’s zijn gemaakt van veren en het is belangrijk om ze niet te buigen, te drukken of te verfrommelen. Hierdoor kunnen de veren breken en beschadigen.

 • Opslag: Als u de JuJu niet gebruikt, bewaar hem dan op een droge en geventileerde plaats. Bewaar hem niet op vochtige of natte plaatsen. Je kan de JuJu ook bewaren in de doos waarin hij is geleverd.

Garantie

We vinden het ontzettend belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. We staan daarom achter de kwaliteit van onze producten en bieden je de volgende garantievoorwaarden:

 1. Garantieperiode: We bieden een garantieperiode van 14 dagen na ontvangst van uw product(en). Als je binnen deze periode gebreken of defecten aan het product constateert, kan je dit bij ons melden.

 2. Defecten: Als uw product(en) defect blijkt te zijn, kan je het artikel retourneren en zullen wij je een nieuw product leveren of het aankoopbedrag terugbetalen.

 3. Retourneren: Als je je product(en) wilt retourneren, dien je dit binnen de garantieperiode van 14 dagen aan ons te melden. De producten dienen in hun originele staat te worden geretourneerd, inclusief verpakking en labels.

 4. Uitgesloten van garantie: Beschadigingen die zijn ontstaan door verkeerd gebruik of slijtage vallen niet onder de garantievoorwaarden.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Mocht je vragen hebben over onze garantievoorwaarden of uw aankoop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.