De perfecte wasmand

Op zoek naar een unieke touch voor je badkamer? Onze Senegalese manden zijn uitstekend te gebruiken als wasmand, maar hoe kies je de juiste?

Elk huis en elk gezin is uniek. Kies daarom voor een wasmand die niet alleen praktisch is, maar ook past bij jullie stijl en behoeften.

Ontdek onze collectie authentieke Senegalese wasmanden. Vervaardigd met eeuwenoude technieken, bieden ze authenticiteit die je in moderne warenhuizen zelden aantreft.

Tip: Zoek je meer informatie over wasmanden? Op deze pagina leggen we uit hoe je jouw ideale wasmand selecteert!

Sfeerfoto witte wasmanden

Onze wasmanden

Hoe groot moet mijn wasmand zijn?

Het kiezen van de juiste wasmandgrootte kan een wereld van verschil maken in jouw wasroutine. Hier is een gids om de perfecte fit voor jouw huishouden te vinden:

Alleenstaanden

Voor de solitaire bewoner is een compacte wasmand van 40 tot 50 liter vaak voldoende. Het houdt je wekelijkse was bij zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Koppels

Twee mensen betekent meer wasgoed. Een mand van 50 tot 70 liter kan gemakkelijk de kleding van een week van een paar bevatten, zodat je efficiënt kunt wassen.

Gemiddeld gezin

Met meerdere mensen in huis stapelt de was zich snel op. Een wasmand tussen de 70 en 100 liter biedt ruimte voor de diverse kledingstukken van het gezin.

Groot gezin

Voor grotere gezinnen, of diegenen met jonge kinderen, kan een XL-mand, of zelfs meerdere manden, essentieel zijn om de wasstapel beheersbaar te houden.

Méér dan een wasmand: een verbinding met Senegal

Bij elke aankoop zorgt u niet alleen voor je eigen huishouden, maar steunt u ook onze missie. We laten al onze manden in opdracht maken in Senegal en investeren een aanzienlijk deel van de revenuen in de lokale gemeenschap. Dit draagt bij aan de bevordering van de leefomstandigheden in het dorp. Elke mand vertelt een verhaal. Hier ziet u één van onze getalenteerde ambachtslieden uit Senegal, die met zorg en vakmanschap elke mand tot leven brengt. Met jouw aankoop draag je direct bij aan een beter bestaan voor deze lokale vaklieden.

Lees ons verhaal
Sfeerfoto blauwe mand fabricage

Wist je dat onze Set Bruine Wasmanden en de Set Witte Wasmanden momenteel heel populair zijn?